Detox nabavnih procesa
Webinar

Detox nabavnih procesa

Datum:

01.06.2021.

01.06.2021.

Vrijeme:

13:30

14:30

Cijena:

HRK

 

SAŽETAK

Poslovne promjene na globalnoj razini potaknule su lavinu promjena i rezultirale revidiranjem rola, zadataka i ciljeva nabave. Od rutinske i administrativne djelatnosti nabava postaje strateška funkcija! Preseljenjem iz periferije u centar zbivanja, nabavi više nije dovoljna jednostavna matematička formula da su dva plus dva četiri. To vrijedi samo u teoriji za učitelja. Stvarnost je kompleksnija i potpuno drugačija gdje vrijede posve drugačija pravila: tri je rezultat kada kupuješ, a pet kada prodaješ.

Postupak pronalaženja i prihvaćanja uvjeta i nabave robe, usluga ili radova iz vanjskog izvora postaje proces u kome treba koordinirati uloge, prava, obveze i odgovornosti, s međusobno strogo određenim vremenskim slijedom, između različitih osoba i odjela unutar (i diljem čitave) organizacije. Cilj je da nabava ostvari svoju svrhu na efikasan i efektivan način.

Kako da nabavni procesi budu efikasni, a nabava efektivna?

Znate li koji su koraci u procesu nužni, a koji su možda i višak u organizaciji?

Jeste li svjesni da možda zbog forme savijate stvarnost?

Naučite kako postići izvrsnost u nabavi!

PREDAVAČ

mr. sc. NATAŠA CIKAČ, dipl. oec., konzultantica za nabavu i upravljanje zalihama. Vlasnica tvrtke CRONATA d.o.o. s više od 20 godina poslovnog iskustva u korporativnom okruženju u području nabave i logistike. Surađuje s tvrtkama kao konzultant te održava otvorene i in-house radionice. Pokrenula je projekt Nabavna akademija u 3 modula (www.nabavna-akademija.com.hr) Kao konzultant surađuje sa tvrtkama u cilju poboljšanja procesa I kompetencija djelatnika te pomaže u ostvarenju izvrsnosti nabave i lanca opskrbe. Kreirala je metodologiju za procjenu procesa nabave PAM©standard – Izvrsnost u nabavi. Članica je Stručnog vijeća pri HUND-a. Kao gost predavač održava stručna predavanja na ZŠEM, EFOS-u, EFST-u, nositelj programa Voditelj skladišta u Ustanovi Callidus, predavač na Akademiji za poduzetništvo POU te gost predavač na konferencijama i stručnim skupovima.

 

 

PODIJELI OVU PRIČU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tihe ubojice digitalne transformacije nabave
Detox nabavnih procesa
Pojmovna zbrka u nabavi
LinkedIn kao alat u nabavi
Psihoterapija za Nabavne timove
e-Aukcije: mitovi i tri tajne za uspješnu e-aukciju
Kakvu javnu nabavu trebaju pametni gradovi?
Kako izbjeći kazne radi GDPR-a u nabavi?
Ensolva is online!
Kadina café - Razgovori o lancu opskrbe

Get your business going

Transparently managing the costs of simple procurement with a procurement system