Detox nabavnih procesa
Webinar

Detox nabavnih procesa

Datum:

01.06.2021.

01.06.2021.

Vrijeme:

2021-06-01 13:30:00

Cijena:

 

SAŽETAK

Poslovne promjene na globalnoj razini potaknule su lavinu promjena i rezultirale revidiranjem rola, zadataka i ciljeva nabave. Od rutinske i administrativne djelatnosti nabava postaje strateška funkcija! Preseljenjem iz periferije u centar zbivanja, nabavi više nije dovoljna jednostavna matematička formula da su dva plus dva četiri. To vrijedi samo u teoriji za učitelja. Stvarnost je kompleksnija i potpuno drugačija gdje vrijede posve drugačija pravila: tri je rezultat kada kupuješ, a pet kada prodaješ.

Postupak pronalaženja i prihvaćanja uvjeta i nabave robe, usluga ili radova iz vanjskog izvora postaje proces u kome treba koordinirati uloge, prava, obveze i odgovornosti, s međusobno strogo određenim vremenskim slijedom, između različitih osoba i odjela unutar (i diljem čitave) organizacije. Cilj je da nabava ostvari svoju svrhu na efikasan i efektivan način.

Kako da nabavni procesi budu efikasni, a nabava efektivna?

Znate li koji su koraci u procesu nužni, a koji su možda i višak u organizaciji?

Jeste li svjesni da možda zbog forme savijate stvarnost?

Naučite kako postići izvrsnost u nabavi!

PREDAVAČ

mr. sc. NATAŠA CIKAČ, dipl. oec., konzultantica za nabavu i upravljanje zalihama. Vlasnica tvrtke CRONATA d.o.o. s više od 20 godina poslovnog iskustva u korporativnom okruženju u području nabave i logistike. Surađuje s tvrtkama kao konzultant te održava otvorene i in-house radionice. Pokrenula je projekt Nabavna akademija u 3 modula (www.nabavna-akademija.com.hr) Kao konzultant surađuje sa tvrtkama u cilju poboljšanja procesa I kompetencija djelatnika te pomaže u ostvarenju izvrsnosti nabave i lanca opskrbe. Kreirala je metodologiju za procjenu procesa nabave PAM©standard – Izvrsnost u nabavi. Članica je Stručnog vijeća pri HUND-a. Kao gost predavač održava stručna predavanja na ZŠEM, EFOS-u, EFST-u, nositelj programa Voditelj skladišta u Ustanovi Callidus, predavač na Akademiji za poduzetništvo POU te gost predavač na konferencijama i stručnim skupovima.

 

 

PODIJELI OVU PRIČU

Tihe ubojice digitalne transformacije nabave
Detox nabavnih procesa
Pojmovna zbrka u nabavi
LinkedIn kao alat u nabavi
Psihoterapija za Nabavne timove
e-Aukcije: mitovi i tri tajne za uspješnu e-aukciju
Kakvu javnu nabavu trebaju pametni gradovi?
Kako izbjeći kazne radi GDPR-a u nabavi?
Ensolva is online!
Kadina café - Razgovori o lancu opskrbe
ENSOLVA SUMMER QUIZ 2022
Adria Procurement Event

Get your business going

Transparently managing the costs of simple procurement with a procurement system