kandina_kafe
Conference

Kadina café – Razgovori o lancu opskrbe

Datum:

20.05.2022.

20.05.2022.

Vrijeme:

09:00

14:00

Cijena:

350

HRK

SAŽETAK 

Susret je namijenjen stručnjacima iz područja upravljanja lancem opskrbe i procesima u nabavi s ciljem razmjene znanja i iskustva iz prve ruke. U opuštenoj i prijateljskoj atmosferi dotaknut ćemo se kaosa i neizvjesnosti u lancima opskrbe, posljedica pandemije, novih tehnologija i geopolitičkih previranja.

Organizatori su Luyouma, obrt za savjetovanje u području upravljanja lancem opskrbe, i Solutio d.o.o., poduzeće za pružanje usluga računovodstva i poslovnog savjetovanja.

Ensolva je ponosni sponzor susreta.

PROGRAM

09:00 – 09:30 – Registracija
09:30 – 09:45 – Otvaranje
09:45 – 10:15 – Kristina Šorić: Trendovi u lancima opskrbe
10:15 – 10:45 – Tomislav Pedić: Lanac opskrbe u proizvodnji hrane
10:45 – 11:15 – Daniel Pavlić: Implementacija softvera za nabavu bez cenzure
11:15 – 11:45 – Pauza
11:45 – 13:00 – Mirjam Kasapović  i Sandro Lovrić: Panel „Kako globalna krize utječe na lance opskrbe?“

PREDAVAČI

Kristina Šorić profesorica je u visokoj poslovnoj školi RIT Croatia, Zagreb, te je vlasnica obrta za poslovno savjetovanje iz područja upravljanja lancem opskrbe Luyouma i istoimenog portala koji popularizira upravljanje lancem opskrbe i primjenu analitičkih metoda za optimizaciju.

Tomislav Pedić rukovoditelj je nabave u poduzeću Croamaris d.o.o. Vodi projekt transformacije Odjela nabave u zaseban strateški odjel uređen prema najboljim stručnim modelima i upravlja Odjelom ulazne logistike koji prolazi znatnu transformaciju, a sve kako bi se novi lanac opskrbe mogao nositi s naglim rastom kompanije i sve većim izlaskom na globalno nabavno tržište.

Daniel Pavlić, PMP, RIS d.o.o., vodi Ensolva odjel u tvrtki RIS d.o.o. Od početka razvoja u 2013., intenzivno je uključen u projekte nadogradnje i implementacije Ensolve u različite organizacije, gdje je imao privilegiju učiti od iskusnih nabavnih menadžera i voditelja kategorija. Aktivno dizajnira nove softverske značajke i prati trendove u nabavi i IT industriji.

Mirjam Kasapović, početkom 2005. godine zapošljava se u Maistru d.d. na mjesto direktora nabave. Tijekom karijere sudjeluje na mnogim značajnim projektima, opremanjima ponajboljih hotela u Hrvatskoj, aktivno sudjeluje u unaprjeđenju i razvoju organizacije nabavnih procesa kako bi u svakom trenutku adekvatno odgovorili sve složenijim zahtjevima poslovanja i upravljanja, te razvojima proizvoda.

Sandro Lovrić vodio je veliki broj projekata u području nabave, logistike, distribucije i upravljanja troškovima općenito te obnašao dužnost zamjenika direktora nabave SPJ Duhan (TDR, Istragrafika, Hrvatski Duhani, Adista, Inovine). Bio je izvršni direktor Zakupa i nabave u Uniline d.o.o. Član je HUND-a. Danas je konzultant na više projekata i u više industrija, te je povremeni predavač u više područja business consultinga.

PODIJELI OVU PRIČU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tihe ubojice digitalne transformacije nabave
Detox nabavnih procesa
Pojmovna zbrka u nabavi
LinkedIn kao alat u nabavi
Psihoterapija za Nabavne timove
e-Aukcije: mitovi i tri tajne za uspješnu e-aukciju
Kakvu javnu nabavu trebaju pametni gradovi?
Kako izbjeći kazne radi GDPR-a u nabavi?
Ensolva is online!
Kadina café - Razgovori o lancu opskrbe

Get your business going

Transparently managing the costs of simple procurement with a procurement system