kandina_kafe
Conference

Kadina café – Razgovori o lancu opskrbe

Datum:

20.05.2022.

20.05.2022.

Vrijeme:

09:00

14:00

Cijena:

350
EUR

SAŽETAK 

Susret je namijenjen stručnjacima iz područja upravljanja lancem opskrbe i procesima u nabavi s ciljem razmjene znanja i iskustva iz prve ruke. U opuštenoj i prijateljskoj atmosferi dotaknut ćemo se kaosa i neizvjesnosti u lancima opskrbe, posljedica pandemije, novih tehnologija i geopolitičkih previranja.

Organizatori su Luyouma, obrt za savjetovanje u području upravljanja lancem opskrbe, i Solutio d.o.o., poduzeće za pružanje usluga računovodstva i poslovnog savjetovanja.

Ensolva je ponosni sponzor susreta.

PROGRAM

09:00 – 09:30 – Registracija
09:30 – 09:45 – Otvaranje
09:45 – 10:15 – Kristina Šorić: Trendovi u lancima opskrbe
10:15 – 10:45 – Tomislav Pedić: Lanac opskrbe u proizvodnji hrane
10:45 – 11:15 – Daniel Pavlić: Implementacija softvera za nabavu bez cenzure
11:15 – 11:45 – Pauza
11:45 – 13:00 – Mirjam Kasapović  i Sandro Lovrić: Panel „Kako globalna krize utječe na lance opskrbe?“

PREDAVAČI

Kristina Šorić profesorica je u visokoj poslovnoj školi RIT Croatia, Zagreb, te je vlasnica obrta za poslovno savjetovanje iz područja upravljanja lancem opskrbe Luyouma i istoimenog portala koji popularizira upravljanje lancem opskrbe i primjenu analitičkih metoda za optimizaciju.

Tomislav Pedić rukovoditelj je nabave u poduzeću Croamaris d.o.o. Vodi projekt transformacije Odjela nabave u zaseban strateški odjel uređen prema najboljim stručnim modelima i upravlja Odjelom ulazne logistike koji prolazi znatnu transformaciju, a sve kako bi se novi lanac opskrbe mogao nositi s naglim rastom kompanije i sve većim izlaskom na globalno nabavno tržište.

Daniel Pavlić, PMP, RIS d.o.o., vodi Ensolva odjel u tvrtki RIS d.o.o. Od početka razvoja u 2013., intenzivno je uključen u projekte nadogradnje i implementacije Ensolve u različite organizacije, gdje je imao privilegiju učiti od iskusnih nabavnih menadžera i voditelja kategorija. Aktivno dizajnira nove softverske značajke i prati trendove u nabavi i IT industriji.

Mirjam Kasapović, početkom 2005. godine zapošljava se u Maistru d.d. na mjesto direktora nabave. Tijekom karijere sudjeluje na mnogim značajnim projektima, opremanjima ponajboljih hotela u Hrvatskoj, aktivno sudjeluje u unaprjeđenju i razvoju organizacije nabavnih procesa kako bi u svakom trenutku adekvatno odgovorili sve složenijim zahtjevima poslovanja i upravljanja, te razvojima proizvoda.

Sandro Lovrić vodio je veliki broj projekata u području nabave, logistike, distribucije i upravljanja troškovima općenito te obnašao dužnost zamjenika direktora nabave SPJ Duhan (TDR, Istragrafika, Hrvatski Duhani, Adista, Inovine). Bio je izvršni direktor Zakupa i nabave u Uniline d.o.o. Član je HUND-a. Danas je konzultant na više projekata i u više industrija, te je povremeni predavač u više područja business consultinga.

PODIJELI OVU PRIČU

Tihe ubojice digitalne transformacije nabave
Detox nabavnih procesa
Pojmovna zbrka u nabavi
LinkedIn kao alat u nabavi
Psihoterapija za Nabavne timove
e-Aukcije: mitovi i tri tajne za uspješnu e-aukciju
Kakvu javnu nabavu trebaju pametni gradovi?
Kako izbjeći kazne radi GDPR-a u nabavi?
Ensolva is online!
Kadina café - Razgovori o lancu opskrbe
ENSOLVA SUMMER QUIZ 2022
Adria Procurement Event

Get your business going

Transparently managing the costs of simple procurement with a procurement system