ubojice digitalne nabave
Webinar

Tihe ubojice digitalne transformacije nabave

Datum:

20.05.2021.

20.05.2021.

Vrijeme:

13:30

14:30

Cijena:

EUR

 

SAŽETAK

Digitalna transformacija je buzz word današnjeg poslovnog svijeta. Ona je pokretač novih investicija u start-upove koji se okreću digitalnim rješenjima u poslovanju. No ipak, unatoč pola milijuna američkih dolara uloženih u ta rješenja u zadnjih pet godina i dalje smo na početku, razgovaramo o istim problemima u nabavi o kojima smo pričali i prije dvadeset godina. U čemu je problem? Nedovoljna podrška top menadžmenta? Otpor stakeholdera? Nedostatak talenata i znanja? Previše ideja i inicijativa? Nedostatak jasnog cilja digitalne transformacije? Organizacija struktura? Složeni poslovni procesi? Loša kvaliteta podataka? „One-size-fits-all“ pristup od strane pružatelja usluga digitalne transformacije? Cijena? Odgovorima na ova, ali i Vaša pitanja otkrit ćemo tko su tihe ubojice digitalne transformacije nabave. 

PREDAVAČI

RENATA IVAŠTINOVIĆ, mag.oec., savjetnica za razvoj nabave, trenerica i coach za osobni i profesionalni razvoj. Vlasnica je Nabave Plus. Oko 25 godina iskustva u vodećim svjetskim i regionalnim kompanijama (L’Oreal, Shell, GSK, Croatia osiguranje i druge), uglavnom na rukovodećim pozicijama u nabavi i lancu opskrbe. Pokretala je poslovne divizije i organizacije nabave, unaprjeđivala procese, uvodila digitalne alate u nabavu, obučavala timove i pokretala transformacije. Sada kroz savjetovanja, treninge i coaching pomaže nabavnim profesionalcima u raznim izazovima povezanim s nabavom. Zanimljivosti: Renata ističe kako je znatiželja poželjna osobina nabavljača, a nju potiče na kontinuirano istraživanje i učenje. Uz završene programe nabave posjeduje i certifikate iz područja EU projekata i osobnog razvoja. Renata je koautorica knjige „Your Best Life“ (2020.) koja je na Amazonu postala Bestseller i No.1 u nekoliko kategorija.

VLADO GAZDEK Pun energije , voli učiti i nesebično učiti druge Pokretač ideja i aktivnosti, inovativan a ponekad malo prenaporan – valjda zato što je strijelac po horoskopu Uz jako puno životnog iskustva i titulu Magistra Inženjerstva diplomirani inženjer strojarstva, nešto je i radio Bio je i ostao zaljubljen u computere, a osim toga bio je i:

  1. Projektant strojarskih instalacija
  2. Organizator u Marketingu kad su se počeli implementirati computeri
  3. Asistirao top managerima
  4. Radio u M&A timu (Mergers & Aquisitions) 
  5. Radio kao direktor u Elite hrvatska – bila je to najbolja kavica
  6. Projekt manager , projektirao i gradio tvornice
  7. Radio u Nabavi više od 10 godina kao direktor nabave indirektnih proizvoda Uvijek otvoren za nove izazove, razmjenu iskustva i znanja jer znanje se dijeljenjem množi, a edukacija je za njega najvažnija karika koja vodi do razvoja i uspjeha.
  8. Sada se bavi projektima digitalizacije, a znanja i iskustva iz i o nabavi prodaje drugima

 

PODIJELI OVU PRIČU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tihe ubojice digitalne transformacije nabave
Detox nabavnih procesa
Pojmovna zbrka u nabavi
LinkedIn kao alat u nabavi
Psihoterapija za Nabavne timove
e-Aukcije: mitovi i tri tajne za uspješnu e-aukciju
Kakvu javnu nabavu trebaju pametni gradovi?
Kako izbjeći kazne radi GDPR-a u nabavi?
Ensolva is online!
Kadina café - Razgovori o lancu opskrbe
ENSOLVA SUMMER QUIZ 2022

Get your business going

Transparently managing the costs of simple procurement with a procurement system